Herreburger

Ingredienser:

700 g hakket oksekød
2 pressede fed hvidløg
1 glas Svansø chili pesto
Svansø økologisk olivenolie
4 store ciabatta boller
1 glas Svansø bruschetta m/soltørrede tomater
4 skiver emmentaler ost
Blandet salat
Rødløg i ringe
Havsalt

Tilberedning:

Bland halvdelen af chilipestoen med oksekød, hvidløg og salt. Form kødet til 4 hakkebøffer. Steg dem i olivenolie på panden eller pensel
dem med olivenolie, og grill dem på grillen.
Lun ciabatta bollerne i ovnen, og flæk dem. Smør bollerne med resten af chilipestoen.
Start med salat på bollernes bund, læg bøffen på og
fordel ost, løgringe og bruschetta ovenpå.
Slut af med bollens top og nyd en rigtig ”Herreburger”…
Serveres eventuelt med ovnbagte kartoffelbåde og Svansø aioli.


 

Herreburger
Antal: 4
Tid: 30
Sværhedsgrad: Middel
Print