Havregrød med bagte frugter

Ingredienser:

Havregrød:
3 dl Svansø økologiske finvalede havregryn
1 spsk. Svansø chiafrø
6½ dl havremælk eller vand
1 tsk. vaniljesukker
1 knsp. salt

Topping til havregrøden:
2 blommer
6 jordbær
2 spsk. ahornsirup
2 dl plantebaseret yoghurt
2 spsk. poppet quinoa
2 spsk. solbærsyltetøj
2 spsk. Svansø mandelsplitter
Evt. ekstra havremælk

Tilberedning:

Tænd ovnen på 200 grader.

Halver blommerne og fjern stenene. Halver også jordbærerne og kom alle frugter op i en skål og tilføj sirup. Vend det hele, så al frugten bliver dækket af siruppen.
Spred frugterne ud på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem bage i 15-18 minutter.

Kom havregryn og mælk i en gryde og lad det koge op. Når grøden begynder at tykne tilføj da de resterende ingredienser og rør, indtil grøden har en ønsket konsistent.

Fordel grøden i to skåle og fordel herefter de bagte frugter og det restende topping.

Havregrød med bagte frugter
Antal: 2
Sværhedsgrad: Nem
Print