Grød med kokos og hindbær

Ingredienser:

3 dl finvalsede havregryn
1 dl speltflager
4 dl vand
4 dl mælk
1 spsk. Svansø rørsukker
Et drys flagesalt
2-3 spsk. Svansø kokosmel
Topping:
2½ dl piskefløde
Hindbærmarmelade med appelsin og fennikelfrø
Evt. friske hindbær

Tilberedning:

Kom havregryn og speltflager i en gryde med vand, mælk, sukker, salt og kokosmel. Lad det koge under omrøring ved middelvarme, til du har en cremet grød.
Alt efter hvor meget varme der er på blusset, kan det være nødvendigt at tilsætte lidt mere mælk undervejs.
Pisk fløden, så den bliver lidt tykkere og servér grøden med fløde og hindbærmarmelade.
Pynt med friske hindbær.

Grød med kokos og hindbær
Antal: 4
Tid: 10 min
Sværhedsgrad: Nem
Print