Grissini

Ingredienser:

15g gær
2½ dl. lunkent vand
350g hvedemel
100g grahamsmel
2 tsk. salt
200g Svansø solsikkekerner
3 spsk. Svansø olivenolie
Havsalt

Tilberedning:

Opløs gæren i vandet.
Bland hvedemel, grahamsmel, salt og halvdelen af solsikkekernerne i en stor skål, og lav en fordybning i midten. Hæld gærblandingen og olien i og bland det hele til en dej. Ælt dejen grundigt i minimum 5 minutter. Lad dejen hæve lunt i ca. 1½ time.
Del dejen i 30 dele som hver rulles ud til ca. 20 cm og maksimalt 1 cm i diameter.
Pensel stængerne med lidt olivenolie og rul dem i den resterende halvdel af solsikkekernerne.
Drys også med lidt havsalt og læg stængerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 20 minutter ved 225 grader.
 

Grissini
Antal: 4
Sværhedsgrad: Nem
Print