Grillet mørbradbøf

Ingredienser:

Svansø økologisk ekstra jomfru olivenolie
1 fed økologisk hvidløg
Havsalt
600 g økologisk svinemørbrad
1 pose Svansø økologiske pasta penne
1 glas Svansø økologisk rød pesto
1 glas økologiske oliven
50 g Svansø økologiske pinjekerner
200 g økologiske cherrytomater
100 g økologisk rucola

Tilberedning:

Bland en marinade af 3 spsk. olivenolie, 1 fed presset hvidløg og havsalt.
Skær mørbraden ud i 8 stykker, tryk dem med flad hånd, og lad dem trække i marinaden 1 time i køleskabet. Steg kødet på en varm grillpande.
Kog pastaen efter anvisningen på posen, og lad vandet dryppe fra i en sigte. Rør den afdryppede pasta sammen med pesto og oliven.
Rist pinjekerner på en tør pande og lad dem afkøle lidt. Bland dem kernerne med halverede cherrytomater, ruccola og lidt olivenolie.
Portionsanret kød, pasta og salat og krydr evt. kødet med salt og peber.
 

Grillet mørbradbøf
Antal: 4
Tid: 30
Print