Gazpacho Freddo

Ingredienser:

6-8 glas
2 skiver daggammelt brød
½ rødløg
1 rød peberfrugt
2 stilke bladselleri
1 dåse flåede tomater
3 spsk. Svansø olivenolie
2 dl. Svansø æblejuice
2 spsk. Svansø hvid balsamico
1 glas Svansø chili pesto
Havsalt
½ agurk
Svansø croutoner

Tilberedning:

Brød, rødløg, peberfrugt og bladselleri skæres i mindre stykker og kommes i en blender sammen med flåede tomater, olivenolie, æblejuice, hvid balsamico og pesto. Blend ingredienserne til de har nået en ensartet konsistens og smag til med havsalt.
Hæld indholdet op i en skål.
Halvér agurken og fjern kernerne. Hak agurken til mindre stykker og bland det sammen med gazpachoen i skålen. Servér i små portionsglas og top med lidt croutoner.
 

Gazpacho Freddo
Antal: 4
Sværhedsgrad: Nem
Print