Funghi Ripieni

Ingredienser:

2 spsk. Svansø pinjekerner
12 store champignoner
½ glas Svansø soltørrede tomater
¼ frisk, rød chili
2 fed presset hvidløg
2 spsk. hakket persille
½ tsk. finthakket rosmarin
2 spsk. Svansø olivenolie
½ tsk. havsalt
Friskkværnet peber
50 g parmesanost

Tilberedning:

Hak pinjekernerne, og rist dem på en tør pande, til de bliver gyldne. Rens champignonerne, skær stokken af (gem dem), og udhul forsigtigt champignonerne med en lille ske.
Dræn de soltørrede tomater for olie og hak dem. Champignonernes stokke og den friske chili hakkes også. Bland soltørrede tomater med stokke, pinjekerner, chili, hvidløg, persille, rosmarin, olivenolie og havsalt og smag til med peber.
Fordel fyldet i de 12 champignoner, og drys med lidt reven parmesanost.
Gratinér dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200° C, og servér dem lune.

Funghi Ripieni
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print