Fransk kartoffelsatat

Ingredienser:

1 kg kogefaste kartofler
½ glas Svansø Soltørrede Tomater
1 dl Svansø Dijon Vinaigrette
½ glas Svansø Ramsløg Pesto (alt. græskarkerner?)
1 hakket rødløg
2 tsk. citronsaft
1 fed presset hvidløg
1 håndfuld rucola salat
50g revet parmesan
Friskkværnet peber

Tilberedning:

Skræl og kog kartoflerne i letsaltet vand, og lad dem afkøle.
Når kartoflerne er helt afkølede, skæres de i mindre stykker.
Dræn de soltørrede tomater for olie og rør dem sammen med Dijon vinaigrette, ramsløg pesto, rødløg, citronsaft, hvidløg, rucola og revet parmesan
Rør kartoflerne let rundt i blandingen, og smag til med friskkværnet peber.

Fransk kartoffelsatat
Antal: 4
Sværhedsgrad: Nem
Print