Fransk bondesalat

Ingredienser:
500 g grønne asparges
1 frillice salathoved
2 små rødløg
1 gul peber
250 g San Marzano tomater
1 glas Svansø soltørrede tomater
1 glas Svansø grillede artiskokker
1 flaske Svansø Dijon vinaigrette
Groft brød
Tilberedning:

Damp de grønne asparges i 2-3 minutter, og lad dem køle lidt af. Skyl salatbladene, og pluk dem i mindre stykker. Skær rødløg, peberfrugt, tomater og asparges i passende stykker. Dræn de soltørrede tomater, og artiskokkerne for olie. Bland forsigtigt salat, rødløg, peberfrugt, tomater, asparges, soltørrede tomater og artiskokkerne sammen, og fordel i 4 skåle.
Serveres med Dijon vinaigrette og groft brød.

 

Dijon sennep har sine rødder tilbage til 1856, hvor den blev rørt af Jean Naigeon af Dijon.
Vi har rørt den til en smagfuld vinaigrette, som giver et frankofilt pift til dine livretter.
Prøv den som smagsgiver til den franske bondesalat. Velbekomme!

Fransk bondesalat
Antal: 4
Sværhedsgrad: Nem
Print