Crostata

Ingredienser:

1 pakke butterdej
Svansø Olivenolie
2 æg
En håndfuld rucolablade
1 glas Svansø Bruschetta med Oliven og Soltørrede Tomater
½ glas Svansø Grillede
Artiskokker
1 spsk. tørret oregano
50 g revet parmesanost
Rucolablade til pynt

Tilberedning:

Rul butterdejspladen ud, og skær 8 runde plader (ca. 10 cm i diameter).
Placér pladerne i oliesmurte muffinsforme.
Pisk æggene og hak rucolabladene groft.
Bland æg, rucola og bruschetta sammen, og fordel massen i de 8 forme.
Tryk 1-2 grillede artiskokker let ned i hver form, og drys med oregano og den revne parmesan.
Bag tærterne ved 220° C i 15 minutter, til butterdejen er gylden.
Pynt med rucolablade og servér tærterne, mens de stadig er lune.

Crostata
Antal: 4
Sværhedsgrad: Nem
Print