Cornflakes kylling

Ingredienser:

250 ml græsk yoghurt (10%)
3 spsk. soja sauce
½ finthakket chilifrugt
1 tsk. paprika
2 fed knust hvidløg
500 g kyllingeinderfileter
150 g groft knust cornflakes
4 dl couscous
1 gl. Svansø soltørrede tomater
1 dl Svansø sesamolie
Saften fra 1 limefrugt
100 g jumbo rosiner
1 bdt. persille
Havsalt og peber

Tilberedning:

Tænd ovnen på 200 grader.

Rør yoghurten sammen med soja sauce, chilifrugt, paprika og hvidløg. Sæt 2/3 af yoghurtblandingen til side. Vend inderfileterne i den sidste 1/3 af yoghurtblandingen og panér dem i de knuste cornflakes. Kasser den del af yoghurtblandingen, som den rå kylling har været i kontakt med.
Bag inderfileterne midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Couscous hældes op i en skål og tilsættes 5 dl kogende vand. Rør godt rundt og lad couscousen trække ca. 5 minutter.
Dræn de soltørrede tomater og rør dem godt rundt i couscousen sammen med sesamolie, limesaft, rosiner og hakket persille.
Smag til med havsalt og peber.
Server couscous og cornflakes kylling sammen med resten af yoghurtblandingen.

 

Cornflakes kylling
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print