Citronlaks

Ingredienser:

4 ferske laksefileter
Svansø ekstra jomfru olivenolie med citron
1 økologisk citron
1 kg små nye kartofler
1 glas Svansø soltørrede tomater
1 flaske Svansø dijon vinaigrette
1 glas Svansø hvidløg i balsamico
500 g grønne asparges
1 pakke sliced bacon
Citron og frisk dild til pynt

Tilberedning:

Marinér laksen med citron-olivenolien en ½ time.
Rens kartoflerne og kog dem møre. Afkøl kartoflerne i koldt vand og halver dem. Dræn de soltørrede tomater og hvidløgene for lage og rør dem sammen med kartoflerne og en tilpas mængde Svansø dijon vinaigrette.
Skær den nederste del af aspargesen og svøb dem 3 og 3 med bacon. Grill asparges og laksefileter, som først grilles 5 minutter på skindsiden og efterfølgende 2 minutter på kødsiden. Anret dijon kartofler, laks og asparges, og pynt med citronbåde og dild.

 

Citronlaks
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print