Citron og olivenolie muffins

Ingredienser:

2 dl hvedemel
1/2 tsk. salt
1 tsk. vaniljesukker
1/2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. bagepulver
1/4 tsk. natron
1/2 tsk. kardemomme
1 dl Svansø økologisk rørsukker
3/4 dl havremælk
1/2 dl Svansø økologisk jomfru olivenolie
1/2 dl citronsaft
Skallen fra en citron

Tilberedning:

Start med at tænde ovnen på 175 grader.

Si alle de tørre ingredienser, bortset fra sukkeret, igennem en si og ned i en skål. Rør lidt rundt. Tilføj nu sukkeret og de andre våde ingredienser. Rør rundt. 
Smør dine muffinsforme med plantebaseret smør og fordel dejen i de 8 forme. Dejen skal ca. udfylde 3/4 af formen.

Bag I 20 minutter.

Lad dem køle lidt af, før du fjerner dem fra formen. Si flormelis over dem og server med plantebaseret creme fraiche eller yoghurt.

 

Citron og olivenolie muffins
Antal: 8 stk.
Sværhedsgrad: Nem
Print