Chili tournedos

Ingredienser:

1 kg kartofler
1 glas Svansø chili pesto
Svansø ekstra jomfru olivenolie
Havsalt
4 kalvetournedos à 175 g
50 g Svansø soltørrede tomater
100 g revet ost
1 glas Svansø aioli hvidløgsdip

Tilberedning:

Vask eller skræl kartoflerne, og skær dem ud i både. Fyld dem i en frysepose sammen med 4 spsk. olivenolie og halvdelen af chilipestoen. Ryst posen og fordel kartoflerne på en bradepande. Drys med havsalt. Bag kartoflerne øverst i ovnen ved 225°C, indtil de er gyldne (ca. 30 min).
Brun bøfferne på begge sider i lidt olivenolie på en varm pande. Læg bøfferne i et ovnfast fad og smør dem med resten af pestoen. Top dem med de soltørrede tomater og osten. Gratinér dem i ovnen ved 225°C i ca. 10 minutter. Anret og nyd kartoffelbådene sammen med Aiolien.

Serveres med grøn salat og Svansø dressing.

Chili tournedos
Antal: 4
Tid: 45
Sværhedsgrad: Middel
Print