Chili con carne

Ingredienser:

100 g Svansø Kidney Bønner
1 hakket løg
500 g hakket oksekød
2 spsk. Svansø Olivenolie
2 fed hvidløg
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1 glas Svansø Chili Pesto
140 g tomatpuré
1 dl oksebouillon
1 dåse hakkede tomater
300 g Svansø Parboiled Ris

Tilberedning:

Læg bønnerne i blød i vand i 12-24 timer.

Svits løg og kød i olie i en stor gryde. Tilsæt presset hvidløg, krydderier, chilipesto og steg videre i ca. 10 minutter.
Skyl og afdryp bønnerne. Tilsæt bønner, tomatpuré, bouillon og de hakkede tomater og lad retten simre i ca. 20 minutter ved svag varme.
Kog risene efter anvisningen på posen. Smag retten til med salt og peber.
Serveres med ris, cremefraiche og grøn salat.

Hvis du ønsker du en stærkere sauce, kan der tilsættes 1-2 hakkede chili.

Chili con carne
Antal: 4
Tid: 30
Sværhedsgrad: Nem
Print