Calzone Di Aglio

Ingredienser:

15 g gær
2 dl lunkent vand
1 spsk. Svansø olivenolie
150 g hvedemel
100 g fuldkornsspeltmel
250 g hakket oksekød
100 g grofthakket champignon
70 g tomatkoncentrat
½ glas Svansø soltørrede tomater
1 glas Svansø hvidløgpesto
1 håndfuld grofthakket basilikum
1 tsk. havsalt
2 spsk. revet parmesan
Æg til pensling

Tilberedning:

Rør gær og vand sammen, og tilsæt olie og begge meltyper. Ælt godt sammen, og lad dejen hæve lunt i 30 minutter.

Dræn de soltørrede tomater for olie. Brun kødet på en pande med lidt olivenolie. Tilsæt champignon, tomatkoncentrat og de soltørrede tomater, og steg videre et par minutter. Tilsæt pesto, basilikum, havsalt og rør godt rundt.

Del dejen i 8 stykker, og rul dem ud til pandekager med en diameter på ca. 12 cm. Fordel kødfyldet på pandekagerne, og luk dem med en gaffel. Pensl med pisket æg, drys med lidt parmesan, og bag dem i ovnen ved 200° C i 18-20 minutter.
 

Calzone Di Aglio
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print