Bulgursalat med kyllingespyd

Ingredienser:

500 g kyllingefilet
100 g Svansø Sesamfrø
1 dl Hoisin sauce
3 dl Svansø Bulgur
1 rød chili
3-4 forårsløg
1 bdt. frisk koriander
1 håndfuld frisk mynte
1 lille Squash
200 g cherrytomater
100 g Svansø Cashewnødder
Saften af en lime
½ dl Svansø Olivenolie
1 dl Svansø Rosiner
Salt og friskkværnet peber

Tilberedning:

Sæt grillspyddene i blød i en kande med varmt vand i ca. 30 minutter.
Skær kyllingekødet ud i tern, og mariner dem i Hoisin saucen i 30 minutter. Sæt kyllingekødet på spydene og rul dem i sesamfrø.
Bag kyllingespyddene i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Kog bulguren efter anvisningen på posen.
Hak chili, forårsløg, koriander og mynte, skær squash i tern og halver cherrytomaterne.
Rist cashewnødderne på en tør pande.
Dræn den færdigkogte bulgur og hæld den over i en stor skål.
Rør limesaft og olivenolie i og tilsæt chili, forårsløg, koriander, mynte, squash, cherrytomater, cashewnødder og rosiner. Rør godt rundt og smag til med salt og peber. Serveres sammen med de lune kyllingespyd og sød chilisauce.

 

Bulgursalat med kyllingespyd
Antal: 4
Sværhedsgrad: Middel
Print