Bruscetta pizza

Ingredienser:

20 g gær
2½ dl lunkent vand
400 g hvedemel
1 spsk. Svansø olivenolie
1 tsk. salt
1 glas Svansø Bruschetta
70 g tomatkoncentrat
200 g revet Emmentaler ost
1 glas Svansø grillede artiskokker
6 skiver italiensk skinke
4-5 portobello svampe
Tørret oregano
Frisk rucola

Tilberedning:

Rør gæren ud i det lunkne vand.
Tilsæt mel, olie og salt, og ælt dejen godt sammen.
Lad den hæve lunt i minimum 30 minutter.
Del dejen i 6 stykker, og rul stykkerne ud til små pizzaer.
Rør bruschetta og tomatkoncentrat sammen, og fordel det på de 6 bunde.
Fordel osten og top med artiskokker, skinke og skivede portobelle svampe.
Drys med oregano og bag pizzaerne i ca. 8 minutter ved 250 grader.
Alternativt på glohed pizzasten i 7-8 minutter ved 275 grader.

Bruscetta pizza
Antal: 6 stk
Sværhedsgrad: Middel
Print